Týden se s týdnem zase sešel, a tak mám potřebu zase něco napsat o tom, kam jsem se pohnul, jestli jsem se v tvorbě vůbec někam pohnul. Samozřejmě jsem si nemyslel, že vydavatelství se mi ozvou nějak brzy, takže ani z Ameriky, kam jsem poslal První sešit Black Valley, ani z nakladatelství, kam jsem poslal román Zombie Western (nějak si ten nový název nechávám pro sebe…), se zatím nikdo neozval, což je pořád ještě docela dobré znamení.
Od Black Valley jsem si dal na týden pohov, ale již dneska začínám se scénářem pro jedenáctou kapitolu a do měsíce určitě bude hotová tato i kapitola šestnáctá. Samozřejmě jen v podobě scénáře. S takovou náloží scénářů už se dá rozhlížet po kreslířích, zkusit ještě jiná vydavatelství. Jen doufám, že tenhle příběh nezapadne, protože Black Valley má vážně potenciál. Sice to od autora nemusí znít zrovna objektivně, ale přesto si myslím, že tohle by mohlo zaujmout.
Poslední týden jsem měl docela nabitý, rovnou dvě vysokoškolské konference, ale přesto jsem se dostal k tomu, že jsem psal. Rovnou nový příběh. Už jsem ho měl v hlavě nějakou dobu a teď asi uzrál čas, abych ho přenesl na monitor svého počítače. Sám se divím tomu, že mě podobné příběhy napadají. Dřív jsem se soustředil hlavně na příběh, aby byl co nejzajímavější, ale teď mě více zajímají jednotlivé postavy a snažím se je rozpracovávat, jak nejlépe mohu. Myslím, že se mi to daří a líbí se mi posun, který v tvorbě mám. Příběh má zatím jen pár stránek a nemá ani název, což koresponduje i s tím, že víc z něj prozradit nechci.
A na závěr, jak už se stalo zvykem, seznam toho, co všechno za poslední týden vyšlo na Necronomiconu: