Když ještě něco není jisté, ale poměrně se to jistotě blíží, člověk by se měl stejně zdržet toho, aby cokoli oznamoval. Někdy si ale autor prostě nepomůže, a tak musí prozradit tuto informaci předem. Takže, já bych rád oznámil, že by se moje povídka „Jmenuji se Steven“ měla objevit v elektronickém magazínu Lemurie, který najdete na adrese lemurie.eu. Jedná se o novinku, která vám představuje povídky z různých žánrů, a myslím si, že stojí za to. První číslo si můžete na stránkách stáhnout zdarma, druhé už by mělo být zpoplatněné, ale pořád částkou, která je přijatelná. Až druhé číslo vyjde – budu vás informovat – určitě si ho kupte, ať si můžete přečíst nejen mojí povídku. Abych vás trochu navnadil, tak povídka jednom z témat, které mě velmi zajímá – euthanasie. Nebo v tomto případě, dobrovolná smrt.
Věci se docela hýbou, a tak je toho v poslední době docela dost, na čem participuji. No, nebo se tvořím. Tím prvním je Superhrdina, román, který bude pravděpodobně ještě o něco delší, než jsem čekal. Dostanu se nejspíš přes 300 stran (v normostranách hodně přes 600), což je dle mého názoru už docela dobrý špalek. Uvidíme, myslel jsem, že dnešek bude den, kdy bude román dokončený, ale jak to tak vypadá, ještě se budu muset chvíli snažit.
Superhrdina se hýbe svým tempem 3 strany za den, svým vlastním tempem se pak hýbe komiks Black Valley. Kreslíř, kterého jsem pro tento komiks našel až v Británii, se do toho skutečně položil, já mám v rukou skeče pro všechny důležité postavy, kompletní už jsou první dvě strany a již mám i návrh strany třetí a čtvrté. Kreslíř slíbil během příštího týdne kompletní barevné strany 3 a 4, navíc návrh stran 5 a 6. Nemůžu se dočkat. Rád pak budu komiks nabízet vydavatelstvím v USA a Velké Británii, tak uvidíme, protože kdyby tohle skutečně vyšlo. No, byla by to paráda. Zase trochu předbíhám… Tak raději k tomu, co je jisté, a to jsou zveřejněné články na Necronomiconu: