Z posledních dvou, tří týdnů jsem co do tvorby naprosto nadšený. Podařily se mi vytvořit hned tři nové díly seriálu Cesta a pravděpodobně jsem tak uzavřel již druhý příběh s názvem „Jedné noci v jednom místě“. Ale nejsem si tím úplně jistý. Ještě by zde mohl být jeden díl, ale nevím, zda by měl následovat hned, anebo až po odvyprávění příběhu následujícího, který má na srdci nová postava. Ta poměrně výrazně zasáhne do děje a bude novým společníkem všech cestujících.

Kromě „Cesty“ jsem se ale pustil i do dalšího příběhu, který se jmenuje „Agentura“. Mělo by se jednat o různé příběhy, které budou spojovány stejnými postavami, tedy v podstatě soubor povídek. Jak budou vycházet, to bude nepravidelné. Jakmile však dopíšu první povídku, rád bych jí na svém blogu zveřejnil a pokusil se získat nějaké odezvy. Takže uvidíme, ale čekejte takovou kombinaci „Hellboye“, „Planetary“ a japonské mangy, jen bez kresby. „Agentura“ je plodem toho, že se neustále snažím využívat to, co mě napadne. Díval jsem se na film, snad to byla „Světová válka Z“, kde byla scéna s přistávajícím vrtulníkem. A najednou to tu bylo. Nápad na příběh. tím jenom chci ilustrovat, že příběhy jsou všude a že prostě stačí jen vnímat a být k nim otevřený. Oni přijdou samy.

Kromě psaní prózy jsem se věnoval také psaní článků, jak jinak, a bylo toho za poslední týden skutečně hodně. Nejprve Filmový deník, který se zase pořádně rozběhl, a já jsem dohnal téměř všechny resty, které jsem měl. Zde jsou nové recenze (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):

Není toho úplně málo a pro další týden přibudou recenze další. Comics Blog se také může pyšnit poměrně velkým množstvím recenzí a článků. Zde jsou:

A na závěr články, které v posledním týdnu vyšly na Necronomiconu: