Pro začátek asi celkem důležitá informace pro moje zákazníky. Od 7. června do 22. června 2014 si konečně beru pořádnou dovolenou, a tak nebudu schopen v tomto termínu přijímat nové práce. Co mám zatím zadáno, to samozřejmě čas dokončím, ale nové v tomto období přijímat nemůžu. Na internetu pravděpodobně sem tam budu, ale spíše bych se na to nespoléhal.

Konečně ta pozitivní zpráva, na kterou jsem čekal. Z tiskárny/vydavatelství se mi ozvali, že do sedmi dnů by měla být hotova moje první kniha „Mrtví kráčí po zemi“. A když říkám hotova, myslím vytištěna. Na tohle jsem čekal hodně dlouho, tak doufám, že výsledek bude takový, jaký očekávám, že mě nečeká ještě nějaké nepříjemné překvapení, které by mi to celé zkazilo. No, ale znamená to, že minimálně do 14 dnů budu mít doma 100 knih, které budou určené přímo k prodeji. Všechny, kdo se mi ozvali se zájmem o knihu, mám poznamenané a jakmile bude kniha doma, bud všechny kontaktovat, případně knihu rovnou pošlu. Vám všem, kdo jste se ozvali, že máte zájem, jsem velmi vděčný a doufám, že z výsledku nebudete zklamáni.

Pokud se týká aktuální tvorby, tak se snažím dokončit nějaké povídky. Respektive oni dokončené jsou, ale jde o to, že je musím upravit do takové podoby, abych je mohl s lehkým srdcem zaslat editorům „5. antologie českého hororu“. Nemluvě o tom, že je zde ještě jedna povídka apokalyptická, která také bude potřebovat nějakou tu korekturu. Nápadů je spousta, času je málo, ale ono se to nějak všechno zvládne. Alespoň v to doufám.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: