O čem byl tenhle týden? Tak v podstatě jen o tom, že jsem se snažil trochu pohnout s prequelem ke knize „Mrtví kráčí po zemi“, u kterého ještě pořád nevím, jak se bude jmenovat. Ale to je u této série celkem normální, protože mi skoro rok trvalo, než jsem přišel na to, že by se první kniha mohla jmenovat“ Mrtví kráčí po zemi“. Ale aby to bylo alespoň trochu podobné, čekám, že název bude v podobném stylu. Hotová je tak zhruba polovina, možná trochu méně, ale myslím, že se mi celkem daří zachovat styl první knihy, jen je to možná celkově trochu vážnější. Ale to je jen můj pocit, uvidíme, až to po sobě budu číst znovu.

Jinak až do neděle na Goodreads probíhá akce, při které dva vylosovaní získají jednu podepsanou knihu „Nikdy se nepřestala usmívat“. Takže pokud nejste přihlášeni, tak můžete ještě do konce neděle svou chybu napravit.

Od 7. září se chystám na dva týdny na dovolenou, tak si od psaní dám holt pauzu a nejspíš i další článek přijde až za tři týdny. Uvidím, jestli bude čas, nebo ne. Takže i vám přeji krásnou dovolenou, pokud jste si ji také šetřili na deštivé září, anebo to prostě nějak přežijte v práci.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: