Abych mohl sám dostatečně korigovat své zápisky tady na blogu, rozhodl jsem se, že budu vytvářet zápisky (inspirován Star Trekem) a budu zde ve své tvorbě informovat formou těchto zápisků.
A o čem budou první zápisky? Tak samozřejmě o tom, že stále tvořím zombie horory. Ten první, který stále ještě nemá finální název – a ani finální podobu – se ve fázi první korektury, která bude skutečně jednou z mnoha. Text Zombie Westernu, jak zní hodně provizorní a ne tak úplně padnoucí název, potřebuje upravit po stránce jazykové – střídají se mi minulý a přítomný čas, spisovnost a nespisovnost, no bude toho prostě hodně. Ale už to nevypadá tak děsivě. Chce to prostě postupně.
“Ve výrobě” je ale již druhý zombie příběh, prozatím označovaný jako “Zombie Book”. Také žádné geniální jméno, ale pro začátek to stačí. V současné době přemýšlím o něčem jako “Rok s nemrtvými” nebo “Zombie rok” anebo možná “Rok na Divokém západě”. Tohle totiž bude skutečný zombie western, který jsem chtěl napsat i v prvním případě, ale nějak se tomu úspěšně vyhnul. Tenhle příběh je rozdělen na čtyři části, které jsou prozaicky nazvány Jaro, Léto, Podzim, Zima. A jestli to skutečně vyjde, což je ještě vysoko ve hvězdách, mohla by to být publikace poměrně přelomová a také velmi náročná. Ale uvidíme, uvidíme.
Poslední novinka se týká komiksu Black Valley, který změnil kreslíře. Jestli to s tímhle nějak půjde ještě nemůžu říct, i když první ukázku již mám. Ale ještě ji nechci zveřejňovat, uvidíme, jestli se za týden něco změní, něco přibude – mělo by. Mezití si zatím můžete pročítat nové články na stránkách našeho magazínu Necronomicon, kde články přibývají v závratné rychlosti – alespoň vzhledem k dřívější historii magazínu – už 7 měsíců v řadě, navíc máme i nového redaktora!