Poslední týden musím z hlediska tvorby považovat za velmi úspěšný. Minule jsem psal o příběhu, který nazývám – pro nedostatek lepšího názvu – Zombie Book a který bude rozdělený na čtyři kapitoly podle ročních období. S Létem už jsem pohnul a je dopsané a má něco málo přes 50 stran A4, což není špatné na první část. Druhá část se výrazně posunula dál a má již přes 30 stran Podzimu. Do konce příštího týdne, pokud půjde všechno dosavadním tempem, by mohl být i Podzim hotov a dostanu se k zimnímu rozuzlení celého příběhu. ale raději nepředbíhejme.
Příběh, který je již napsaný – Zombie Western, tedy opět název provizorní – je stále ve fázi korektur, s nimiž jsem za poslední týden nepohnul. Ale v podstatě celý víkend jsem si vyhradil na to, abych první korekturu konečně uzavřel a mohl se vrhnout na komplexnější úpravy. A také doplnění jedné kapitoly, která tam prostě ještě schází. A pak? No pak ještě určitě minimálně dvě korektury, aby bylo možné román nabídnout vydavatelství. Uvidíme, co na to řeknou.
A poslední novinka se týká komiksu Black Valley, který pravděpodobně skutečně našel kreslíře, a to rovnou dva. Jeden by se zabýval obálkami, druhý pak kresbou samotného komiksu. Ale pořád je ještě příliš brzy cokoli říkat, uvidíme, jak se věci dál vyvinou. Nějaké ukázky by již byly, ale rád bych s jakýmkoli zveřejňováním počkal až na další fázi, kdy budu moct prezentovat již kompletní jednu stranu.