Další týden za mnou a musím říct, že není moc o čem psát. to tak bývá, když člověk propadne kouzlu World of Warcraft. Ale i přesto, že si užívám tuhle rozsáhlou hru, stále se věnuji všem povinnostem a žádné nezanedbávám. Snad jedině spánek. Novinky ale moc žádné. Uběhly dva měsíce od doby, co jsem posílal svůj rukopis do nakladatelství a nikdo se neozval. Asi je na čase, abych se ozval já, uvidíme, jestli pošlou alespoň negativní odpověď. Ale tak nějak jsem ani nečekal, že by odpověděli včas. S nakladatelstvími už mám nějaké svoje zkušenosti.
Co je pozitivnější, tak to je skutečnost, že můj příběh, který jsem nazval Superhrdina a který právě píšu, má již více jak 70 stran a pořád se jede dál. Docela mě to těší, protože jsem nečekal, že budu zvládat, při všech těch povinnostech, i tohle. Myslím, že do března bych mohl podle plánu stihnout rukopis a zase bude co nabízet. No, ono je toho víc, ale nejdřív jsou na řadě korektury. Ach jo.
Co pokračuje dále tempem nezadržitelným, to je Necronomicon a vydávání článků na něm. Minimálně jeden denně už je standard, který se uchytil. Tady máte seznam článků za poslední týden: