No za poslední týden se toho moc nestalo. Z nakladatelství se neozvali, a to ani po opakovaném mailu, což mě trochu mrzí. Ještě zkusím napsat do nakladatelství amerických, kam jsem posílal první kapitolu z Black Valley, ale jako obvykle jsem rozčarovaný z toho, jak s člověkem nakladatelství jednají. Ale tak oni jsou ve výhodě, já jsem ten, který od nich něco chce. Tak uvidím, třeba se ozvou později.
Zatím pokračuji v psaní Superhrdiny, který se už pěkně blíží ke 100 stránkám základního konceptu. Musím říct, že mě samotného udivuje, kam jsem se za celou svojí „šuplíkovou“ tvorbu dostal, protože Superhrdina rozhodně není něco, co bych byl schopný napsat na začátku svojí tvorby. Jsem rád, že sám můžu vidět pokroky, uvidíme, jestli se ty pokroky dostanou tak daleko, že se skutečně dočkám toho, aby mi bylo něco vydáno. Zatím to ale vypadá na to, že se budu muset pokusit o samizdat.
Co se vydává pořád ve velkém, to je Necronomicon, kde jsou články publikovány každý den. Za poslední týden to byly tyto: