Zápisky kapitána jsou zatím jediným, co tu na svém blogu zveřejňuji, ale tak jsem si trochu přemýšlel, že možná by to chtělo trochu oživit, když už tenhle blog mám. Zároveň jsem si tak říkal, že je škoda, že se na Necronomiconu věnuji jen těm filmům, které jsou hororové, ale přitom se dívám na tolik filmů jiných. Chci asi nějak ventilovat i své názory na jiné filmy, a tak zde budu od pondělí, každý týden, věnovat pozornost dalším filmům, které se mi podaří shlédnout, tedy těch filmů, které nebudou mít recenze na Necronomiconu. Nebude se jednat ani tak o recenze, jako spíš o názory na filmy, krátké shrnutí, vyzdvihnutí silných stránek, zvýraznění těch slabých, apod. Vzhledem k tomu, že jsem tento týden viděl tak rozporuplné filmy jako „Jack a Jill“ a „Železná lady“, rozhodně je o čem psát.
Kromě dívání se na filmy se samozřejmě dál věnuji své tvorbě a jsem plně pohlcen příběhem Superhrdina, který už se dostal téměř na 200 stran A4 písmem Times New Roman, velikost 12 a řádkováním 1. Myslím, že to je docela dost textu v hlavě už mám příběh pro zbylých zhruba 100 stran a zároveň se mi daří pomalu dokončovat druhou část. Těším se na třetí, kde se vše rozuzlí. V posledních dnech jsem byl nucen začít psát 3 strany denně, aby příběh ubíhal trochu rychleji. Chtěl bych totiž příběh dokončit do konce března, ale zatím to nevidím jako příliš reálné. Uvidíme, ale rozhodně nechci, aby byla rychlost na úkor kvality.
Necronomiconu se také věnuji ,ale trochu méně než bych chtěl. Článků je v zásobě docela dost, takže je nahráno dost dopředu, ale samozřejmě píši i další, aby nám pramen nevysychal. Takže na Necronomiconu určitě dál čekejte nové články, mimochodem od pondělí opět dva denně, protože je tu v pořadí již druhý hororový týden. Ode mě se v pondělí ještě dovíte něco o filmech, které jsem viděl, a pokud se k tomu dokopu, tak sdělím i nějaké svoje zkušenosti s publikováním, jak jsem sliboval už minule. A teď k tomu, co se v týdnu objevilo na Necru: