Když se od pondělí 30. dubna 2012 podíváte na moje stránky – ano, přesně na tyhle, kde čtete tento příspěvek – tak si možná všimnete, že došlo k mírným změnám v grafice. Základní forma byla zachována, ale všechny podstránky se vyladily, aby to spolu víc kooperovalo a stránky vypadaly skutečně jednotné. Důvod byl jednoduchý – abych mohl do příspěvků přidávat i obrázky, potřeboval jsem přejít na systém WordPress, ze kterého teď jednotlivé příspěvky administruji.

Změny se dotkly všech podstran, kdy v knihovně je změna velmi patrná a byla nahrazena původní knihovna, která byla sice graficky pěkná, ale do budoucna jí nebylo možné dále rozšiřovat bez výraznějšího grafického zásahu. A tak budou v Knihovně příspěvky řazeny blogově, bude jednodušší sem vkládat ukázky, apod.

Blog samotný byl zjednodušen a nejsou zde žádné kategorie, ale pouze články, které jsou chronologicky řazeny za sebou. Změny doznala i sekce O mně, kde je pouze jeden článek a všechny základní informace o mojí osobě. Největší změny se pak týkají objednávkového formuláře. Určitě se ho ale nemusíte bát, protože je pořád stejně přehledný a velmi intuitivní. Objednání práce není o nic více složitější než kdy dříve. Doufám, že s redesignem budete stejně spokojeni, jako jsem s ním spokojený já.

A aby tohle nebyl jen příspěvek o tom, že se stránky trochu změnily, tak tady i odkaz na poslední článek, který se objevil na mém blogu Filmový deník.