Konečně tu máme zase jedno kulaté číslo. Padesáté zápisky, to je skoro na oslavu, protože jsem ze začátku vážně netušil, že to dotáhnu tak daleko. Většinou, když začnu podobný seriál, tak skončím po pár číslech. Některé moje staré blogové pokusy by mohly vyprávět. Ale jsem rád, že zatím to na tomhle blogu funguje. Mohu vám psát o novinkách ve své tvorbě a sám si tak dělat záznamy o tom, jak pokračuji.

Co jsem tvořil poslední týden? Opět toho zase tak moc nebylo. Jediné, v čem pravidelně pokračuji, je Sex Killer, kde je tempo 1 strana denně plně zvládnutelné. V současné době jsem se ale dostal do fáze, která mě zase tak moc nebaví, což znamená, že jí později budu muset upravit. Navíc se musím nutit, abych se nevrhnul na příběh, který mám teď v hlavě. Je to série povídek, které by na sebe navazovaly, v podstatě takový nekonečný seriál, který by ale zabral až moc času, a to teď prostě nemůžu. Jakmile bych se od Sex Killera odpoutal, už bych se k němu nejspíš nevrátil.

Pokud se týká komiksů, tak zatím žádné novinky nemám. Na scénáři ke komiksu Noční přízrak jsem v posledním týdnu příliš nepracoval. Jde jen o popisy panelů, a ty počkají. První díl už mám promyšlený, takže si mohu dát trochu načas. Black Valley zatím stojí, kreslíř se neozývá, a pokud se týká krátkého komiksu Špatný místo, zatím jsme s kreslířem řešili nějaké podrobnosti ohledně prostředí, v kterém se příběh odehrává, ale ještě není nic, co bych mohl prezentovat. Uvidíme, co bude dál. Zatím si můžete pročíst nějaké články na Necronomiconu. V posledním týdnu jsme tam měli tyhle: