Stydím se, ale jednoduše mi do všeho zasáhla dovolená. Takže jsem se pořádně nedostal na tvorbu, ani na cokoli jiného. Jediné, co jsem udělal, tak že jsem něco málo načetl a trochu se inspiroval pro pokračování seriálu „Cesta“, který by měl začít na mém blogu vycházet po skončení srpna. Doufám, že se na tom nic nezmění, ale raději nebudu předbíhat. Rozpracovaný mám šestý díl, který je přechodem mezi prvními pěti díly a následujícími událostmi. Během týdne bych měl šestý díl dopsat a vrhnout se na opravy a úpravy.

Co se pohnulo, tak to je komiks „Špatný místo“. Kreslíř a ilustrátor Pavel Štechmiler poslal další skici a já musím říct, že jsem nadšený. Rýsuje se prostředí, kde se bude příběh odehrávat. Vypadá to, že by to mohlo skutečně vyjít. Komiks není tak dlouhý – osm stran – a navíc by bylo poměrně snadná ho přeložit do angličtiny a následně zkusit vydat v zahraničí. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně temný sci-fi příběh, mohlo by to zaujmout. Ale sám sobě nechci být kritikem. S Pavlovou kresbou by to ale mělo dopadnout skvěle.

Na co jsem se vůbec nedostal – a to mě skutečně mrzí – to je příběh „Sex Killer“. Dovolená by měla být od toho, abych si odpočinul, a tak jsem na počítač skoro nesáhnul. Doufám, že teď budu mít možnost svou nečinnost napravit a v započatém díle pokračovat. Příběh bych přece jenom chtěl dokončit ještě před začátkem nového školního roku. Jenže jeho konec je zatím v nedohlednu. A tak zatím k tomu, co poslední týden vyšlo na Necronomiconu. Mimochodem, příští týden je dalším hororovým týdnem na našich stránkách, takže opět dvojitá nálož článků, tentokrát se zaměřením na komiks a jeho filmové adaptace. Teď k tomu, co již vyšlo:

 

Nesmím zapomenout ani na svůj filmový blog, kde jsou pravidelně každé pondělí zveřejňovány články o filmech, které jsem viděl a které mě nějakým způsobem zaujaly.