Poslední týden byl opět ve znamení dovolené, ale snažil jsem se trochu pokročit ve své tvorbě. Pokud se týká komiksu „Špatný místo“, tak od kreslíře zatím žádné novinky nemám,tudíž nemůžu nic víc říct. Co jsem i já sám trochu podcenil, to je seriál „Cesta“, který by měl začít svou pouť na začátku září. Nedostal jsem se ke korektuře doposud napsaného a ani jsem neměl sílu dokončit šestý díl. Soustředil jsem se na něco jiného. Tím něčím jiným je samozřejmě příběh „Sex Killer“, který v současné době přibývá trochu pomalejším tempem, ale pořád stránky přibývají. Dovolená mi končí zítra, takže se budu moct vrátit ke klasickému psaní a klasickému tempu.

Na čem pracuji posledních pár dní, to je povídka do soutěže v časopise Lemurie. Jedná se o soutěž  nejvtipnější povídku, což je pořádný oříšek. Včera sem napsal tři a půl strany, které mohu rovnou smazat, protože okamžitě jsem si řekl, že to nemá smysl, že takhle to nepůjde. A tak jsem celou povídku začal znova. Ještě včera – psal jsem opravdu dost – jsem stihl dva a půl stránky nového textu a už to vypadá mnohem lépe. S vtipy jsem spokojenější. Uvidíme, co na to řekne porota soutěže. Povídku bych chtěl co nejdříve dokončit. Po pravdě řečeno, povídku už jsem nenapsal skutečně dlouho, soustředím se hlavně na delší příběhy a povídky mě zase tolik nezajímaly. uvidíme, jestli jí zvládnu ukočírovat. A její jméno? Tak to opravdu ještě netuším.

Na čem neustále pokračuji, to je magazín Necronomicon, kde probíhá další hororový týden, který je zaměřen na komiks a komiksové adaptace. Těch článků je tedy tento týden skutečně hodně, dva denně. Zde je jejich výčet: