Moje tvorba se v současné době smrskla v podstatě jen na dvě díla, což je, přiznám se, docela úleva. Dostávám se do stavu, kdy je času méně, a tak budu muset tvorbu asi trochu omezovat. Přece jen, placená práce je trochu důležitější. Psaní do šuplíku mě neuživí. I když… kdo ví. Naskytla se mi možnost poslat rukopis příběhu “Mrtvý kráčej po Zemi” do dalšího nakladatelství, tak uvidíme, co mi řeknou tam. Jestli ani to nevyjde, román určitě bude časem na internetu jako ekniha.

Když jsem mluvil o dvou příbězích, na které se smrskla moje tvorba, tak se samozřejmě jedná o román “Sex Killer” a o dětský příběh. Dětský příběh ještě pořádně nemá název, ale zase tolik literatury pro děti nepíšu. Tenhle příběh je už téměř u konce, zbývá mu dopsat tři kapitoly, z toho jedna je z poloviny hotová. Docela se těším, až bude hotovo, protože bych se rád více věnoval příběhu “Cesta”, jehož druhá kapitola na tomto mém blogu konečně ve středu vyšla. Mám promyšlených tolik příběhů, které se točí kolem všech postav, že bych o nich mohl psát skutečně dlouho. Ale docela rád jsem si dal pauzu. Kromě toho, že mě román “Sex Killer” dost vyčerpává a raději budu, ať se “Cesta” trochu uleží a bude co nejlepší.

“Sex Killer” je román, který se neskutečně rozrostl. Už má 200 stran a bude jich jistě přes 250. Ještě nějakou dobu se s tímhle románem tedy budu zabývat, ale docela se těším, až bude konec, protože už ho píši skutečně dlouho. Bude to ale druhé nejdelší dílo, jaké jsem kdy napsal, pokud ne vůbec nejdelší. Na konci ještě nejsem.

O tvorbě již dost, teď něco na čtení, abyste nezůstali hororově nevzdělaní. Na Necronomiconu totiž začal devátý hororový týden a toho čtení je opravdu hodně:

 

Na mém filmovém blogu se objevil článek na filmy, co jsem je v poslední době viděl.