Vánoce 2012 jsou za námi, čeká nás ještě Silvestr a vstup do nového roku, do roku 2013. Asi by se mělo zhodnocovat, říct si, co jsme tenhle rok dokázali. Já jsem rád, že se mi podařilo vydat několik povídek. Dvě vyšly v elektronickém magazínu Lemurie a jedna, úplně nová, ve 3. antologii českého hororu. Myslím, že můžu považovat rok za celkem úspěšný, především i proto, že se mi dařilo pracovat na dalších projektech. Jedním z nich je i seriál “Cesta”, který jsem začal psát a vydávat na svých stránkách. Zkuste mu věnovat pozornost. Tenhle příběh se rozroste do něčeho zajímavého. V současné době se ještě snažím vydat román “Mrtví kráčí po Zemi”, ale u tohohle prostě nevím, kam to povede. Stále ale pracuji na dalších věcech.

Tou první je “Sex Killer”, který už se pomalu chýlí ke konci. Jsem tomu docela rád, protože z tohohle příběhu už zase nemám dobrý pocit. Hlavně tedy z toho konce. Někdy, časem, se budu muset vrátit ke korekturám, které budou hodně rozsáhlé. Bude se muset hodně ubrat, protože v současné podobě je román v podstatě nepublikovatelný. Alespoň ne v takové verzi, kterou bych já sám považoval za povedenou a hodnou čtení. Příběh však jednoznačně má potenciál, který se pokusím využít v budoucnu.

Nepracuji ale jen na “Sex Killerovi”, ale také na “Cestě”. Do týdne by měl být dokončen sedmý díl. No jo, Vánoce se mi podepsaly do rozvrhu dost vydatně, ale jsem rád, protože i když byly hodně rozlítané, stejně stály za to. Je fajn zase být s celou rodinou a nemuset myslet na to, kdo zase odjede a kdy. Na Štědrý den jsem ale přece jen měl náladu na psaní a napsal jsem první stránku něčeho nového. Vrátil jsem se k zombie žánru a jsem tomu rád, protože tenhle žánr má pořád co říct a já mám v hlavě něco, co by mohlo být zajímavé. Uvidíme, jak to půjde. Určitě vás budu informovat o novinkách. Pojďme se ale podívat na to, co vyšlo ne Necronomiconu. Ani o svátcích totiž náš server nespí:

Na mém Filmovém deníku jsem vydal článek o filmech Milk, Až vyjde měsíc, Trhák, Nature Calls, Noc v muzeu 2, Noci v Rodanthe, Zapomenutý ostrov, Rock of Ages, Láska nebeská.