Hned na začátek bych vám všem svým čtenářům, zákazníkům, ale i všem návštěvníkům mých stránek popřál krásné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a pod stromečkem hlavně zdraví a lásku. To ostatní se snad přidá. Konec světa jsme přežili ve zdraví, tak se můžeme těšit z toho, že nás snad čekají další skvělé roky. Já doufám, že rok 2013 bude skutečně výborný.

Do konce roku 2012 mám prázdniny, a tak se mohu trochu věnovat svojí tvorbě. Jsem rád, protože těch nápadů je neskutečně mnoho. Kromě toho, že se s románem “Sex Killer” po pomalých krůčcích blížím ke zdárnému konci, seriál na pokračování “Cesta” má rozepsaný sedmý díl a během týdne, pokud všechno půjde dobře, bych ho mohl dokončit. A pak hned další díl a další. Musím se udržet v tempu, aby vše mohlo vycházet pravidelně, jak tomu je doposud. Pokud jste si ale nevšimli, na mých stránkách se objevila nová povídka “Trosečník Svaté Eleanory“, kterou si můžete stejně jako další vychutnat zdarma a v plné verzi.

Kromě těchto dvou děl, která jsou pro mě v současné době stěžejní, mám nápad na jedno další. Skoro mě to mrzí, protože je toho tolik, co bych chtěl psát. Ten námět se mi zamlouvá a byl by to zase můj návrat k zombie žánru, ale pochybuji, že se k tomu dostanu. Musím si alespoň udělat poznámky, abych tohle dílo mohl začít jindy. Nebude se jednat o zombie western, což je žánr, který mě naprosto dostal, ale o klasický zombie příběh ze současnosti. Víc ale asi nemá smysl prozrazovat. Těch zombie věcí je v poslední době tolik, ale myslím, že těch dobrých nebude nikdy dost.

Na Necronomiconu k 15. prosinci 2012 skončila možnost zasílat soutěžní příspěvky do naší literární soutěže, a od 20. prosince zde probíhá vyhlašování od pátého po první místo, známe už autory, kteří skončili na pátém, čtvrtém a třetím místě, ale ještě je na co se těšit, protože před sebou máme druhé a první místo. Doufám, že se soutěž všem autorům líbila, že je zaujalo hlavně psaní na dané téma a že se případně zúčastní i naší další soutěže. Tahle určitě nebyla poslední. Teď ale ke článkům, co na Necronomiconu vyšly za poslední týden:

Jestli jste se ještě nepodívali na filmy jako Umírající zvíře, Čtvery vánoce, Slunce, seno a pár facek, Hlídač č. 47, Slunce, seno, erotika, Výměna, Che Guevara (oba dva díly), Jak ukrást nevěstu či Max Payne, můžete se nechat navnadit/odradit mým posledním příspěvkem ve Filmovém deníku. A pokud jste filmy viděli, můžeme si porovnat názory.