Poslední dobou se psaní věnuji docela dost, ale stejně to není úplně ono. Mám pocit, že spoustu jiných věcí prostě nestíhám. Taky máte pocit, že si lidé hodně často stěžují na to, že nemají na nic čas? Já se musím přiznat, že v poslední době nějak nejsem schopen si ten čas zorganizovat. Budu se muset snažit trochu víc, protože bez toho bych se fakt asi zbláznil. Takže dneska hurá na práci, jen co dopíši tenhle můj další sobotní příspěvek.

Jak jsem psal již minule, to, čemu se v současné době věnuji nejvíc, je příběh na pokračování „Cesta“. V rámci tohohle příběhu se mi také podařilo dokončit další, celkem již devátý díl, což je již polovina druhého příběhu. Stále si nejsem jistý jeho názvem, ale myslím, že „Přežít noc“ zní docela dobře. Uvidíme, jestli nepřijdu s něčím trochu lepším. Doufám, že do týdne bych mohl stihnout napsat ještě jeden díl, jubilejní desátý, ale nevím, nevím. Věnuji se totiž ještě novému zombie příběhu, o kterém jsem psal minule.

Zombie je prostě žánr, který mě fascinuje a myslím si, že je stále možné v něm objevovat nové a nové příběhy. Těžko někdo překoná Romera a jeho první horory, těžko se bude někdo vyrovnávat s „The Walking Dead“, ale přesto je zde prostor pro dobré příběhy, který bych sám rád využil. První kapitola tohoto příběhu je napsána a já jsem se již pustil do druhé. Než bude ale něco z toho publikováno, to si ještě počkáme. Zatím, pokud vás zajímá fantasy, si můžeme přečíst mou povídku „Mě zachránil elf„, kterou jsem tento týden na svých stránkách zveřejnil. A nyní již k tomu, co vyšlo za poslední týden na Necronomiconu:

Zajímají vás filmy? Viděli jste filmy Volte mě!, sousedská hlídka, Universal Soldier: Day of Reckoning, Václav, Do Říma s láskou, The Truth, Probudím se včera nebo Vražedná hra? Já ano a na Filmovém deníku můžete komentovat mé názory.