Blog se mi krásně plní a já jsem tomu rád, jsem skoro na 100 článcích mých “Zápisků kapitána”, nemluvě o tom, že dobře se plní i knihovna, kde se v poslední době objevují dvě povídky/kapitoly měsíčně, což není špatné. Povídky sice nejsou nové, už jsem je napsal dříve a byly kdysi zveřejněny, různě po webu a ve sbornících ze soutěží, ale kapitoly ze seriálu “Cesta” jsou naprosto nové a doposud nikde nezveřejněné. Ve středu 3. dubna 2013 vás čeká další, již osmý díl, pokud ho tedy stihnu doopravit. Ano, není to s tím psaním poslední dny příliš valné a dělá mi problém i pouze přečíst jeden desetistránkový text. Ale ono se to stihne, protože pak se budu moct věnovat pokračování – již dvanáctému dílu příběhu na pokračování “Cesta”.

Problém je, že v hlavě mám těch nápadů strašně moc. Sleduji teď seriály jako “Kung Fu” nebo “Cowboy Bebop” a to jsou doslova studnice nápadů. Mám jeden příběh, kterému bych se chtěl věnovat, nevím, jestli jako novele nebo románu, ale prostě není čas. Je to škoda, protože vím, že později se na to nedostanu, ale mohl bych ho zakomponovat do jiného příběhu. Těch nápadů je hodně a hromadí se mi – také si je píšu, protože se mi zdají dobré -, ale jak říkám, jen se hromadí, zatím je příliš nevyužívám. No, musím přiznat, že se těším na léto a na to, že bude trochu víc času. Také doufám, že už se mi podaří dokončit doktorské studium a budu moct spokojeně – s titulem Ph.D. – opustit školu a konečně mít trochu toho klidu a věnovat se projektům, které mě opravdu zajímají. Teď už ale k Necronomiconu, kde se pořád něco děje. Tento týden na něm vyšlo:

Sice nemám v poslední době moc čas na to, abych se věnoval filmům (sleduji hlavně seriály a jejich zhlédnutí přece jen celkem trvá), a tak se na Filmovém deníku neobjevují články příliš často, ale pořád se snažím zveřejňovat, jak jen to jde. Tenhle týden to byly tyto články (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):