Další nepříliš úspěšný týden, alespoň pokud se týká mé tvorby, je za mnou. Na psaní jsem se skoro nedostal, alespoň ne to beletristické a mrzí mě to. Ale po večerech už na to prostě není taková síla. Jsem rád, že zvládám psát jiné, protože teď je toho psaní docela dost. Jsem tak rád, že mohu aspoň oznámit, že na mých stránkách vyšla nová povídka, kterou je krátký příběh „Svatí přicházejí„. Tahle povídka se dokonce dočkala čtené verze na stanici Český rozhlas Leonardo. Odkaz vás přesměruje rovnou na mp3 verzi této povídky. Musím říct, že zrovna tohle mě velmi potěšilo.

Na tvorbu jsem úplně nezanevřel a podařilo se mi něco málo připsat ke 12. kapitole příběhu na pokračování „Cesta“. Není toho mnoho, ale mám trochu náskok, takže všechno snad bude v pohodě. Teď to jen chce opravit ty díly, které jsou napsané, aby v rámci zveřejňování nedošlo k nějakým nemilým prodlevám. Zatím si myslím, že 3. dubna můžete s nadšením očekávat již 8. díl tohoto seriálu, jehož konec je zatím skutečně v nedohlednu. ale uvidíme, třeba se z toho něco vyvrbí, ale osobně doufám, že ne, že to bude prostě dál pokračovat. Teď už ale k tomu, co vyšlo na Necronomiconu, protože jinak se zase tak moc zásadního v mé tvorbě nestalo:

I když v posledních dnech zvládám sledovat pouze seriály a že mám rozkoukané hned dva („Kung Fu“ a „The Persuadres!“), těch filmů v mém Filmovém deníku zase nebylo tolik, ale rozhodně se zde nějaké objevily a nějaké stály za to (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):