Cesta, konkrétně devátý díl je opravený a připravený k vydání ve středu. Je to dobrý zpráva, hlavně tedy pro mě, že jsem byl schopen kapitolu opravit, protože poslední dobou jsem s časem zase na štíru. Částečně je to určitě únava, kdy už nejsem úplně schopen si čas rozdělit na skutečně důležité úkoly a na ty, které ještě počkají. Jenže když se pro něco nadchnu, tak se prostě nedá nic dělat. A to, co mě nadchlo v poslední době, to je můj Komiksový deník, kde se snažím zveřejňovat recenze na komiksy, které u nás vycházejí, a zaměřuji se na zajímavé články, které by mohly čtenáře zajímat. V posledním týdnu se toho na stránkách objevilo docela dost, tak bych jen rád shrnul, co všechno:

Jak vidíte, tak těch článků není zrovna málo. Některé jsou převzaty ze serveru Necronomicon, ale polovina jich je naprosto nových. Návštěvnost webu je po necelých dvou týdnech neskutečná, u svého filmového blogu jsem tohle dosáhl až po několika měsících. Ale i Filmový deník má v současné době velmi dobrou návštěvnost. Bohužel za poslední týden jsem toho na něj skutečně mnoho nenapsal. Je to dáno jak tím, že se snažím soustředit na Komiksový deník, ale také tím, že se snažím nakoukat některé seriály, jako například „The Avengers“ (1961-1969), „Batman“ (1966-1968) a „Mission: Impossible“ (1966-1973). To chvíli trvá, takže jsem zatím tenhle týden přinesl skutečně velmi málo článků, konkrétně tři (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):

A na závěr si nechávám články, které za poslední týden vyšly na Necronomiconu. Každý den minimálně jeden, tohle pravidlo zůstává neporušeno:

Chtěl bych toho napsat víc, ale v poslední době není moc co. Doufám, že mé články mluví za mě.