Konečně jsem se zase dostal ke tvorbě ve větším a podařilo se mi napsat pár stránek k westernovému příběhu, který už mám nějakou dobu v hlavě. Ještě to má daleko k tomu, aby to bylo kompletní, ale jestli mě zase něco donutí psát, tak je to právě tohle. Samozřejmě ale můžete počítat s tím, že za necelé dva týdny budete mít možnost si přečíst další díl mého seriálu „Cesta“ – už to bude díl devátý. Pěkně se nám to rozrůstá, co říkáte?

Tenhle týden jsem se ale také věnoval novému projektu – komiksovému blogu. Už jsem to měl v hlavě delší dobu, ale konečně jsem se rozhodl, že to stojí za to skutečně ho vytvořit a začít na něm pracovat. To jsem také udělal a během několika dní je plně funkční, nebo alespoň v takové podobě, která je minimálně dostatečná, ale dle mého názoru je to na dlouhou dobu verze finální. Jestli budou nějaké úpravy, tak zejména obsahové, případně v podobě gadgets, které jsou po pravé straně stránek. Komiksový deník má za úkol všem fanouškům přinášet zpravodajství ze světa komiksu, recenze a další články. Zaměřeno je hlavně na komiks, který vychází v České republice. Rozjezd byl alespoň pro mě skutečně impozantní a doufám, že čtenost bude nadále pokračovat. A co se na Komiksovém deníku objevilo v tomto týdnu?

Deset článků během čtyř dní, to není tak špatné. Pokusím se udržet vysoké tempo, ale nic nemohu slíbit. Co mohu slíbit, tak to je tempo na Necronomiconu. Tam se vydávání ani na jeden den nezastaví. Tenhle týden vyšlo:

Filmovému deníku jsem se zase tolik nevěnoval, ale něco nového se na něm objevilo (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):