Myslel jsem si, že tenhle týden se dostanu na tvorbu. Práce jsem moc neměl, takže to vypadalo dobře. Jenže někdy všechno nejde, jak by si člověk představoval. Kromě toho, že práce jsem měl opravdu dost, jen tak, zničehonic, a jsem za ní rád, ještě se do mě pustil nějaký ten bacil, který si usmyslel, že bez rýmy a boleti v krku se mi nebude dělat tak dobře. Na psaní tedy moc času nezbylo, a to i přesto, že v hlavě mám pokračování westernu. Snad se k němu někdy dostanu. Ale musím se soustředit na další díl „Cesty“ a jeho korekturu. Zároveň bych měl „Cestu“ i psát, ale nějak na to není síla. Snad se s červencem všechno změní.

Na psaní nezbývá čas i proto, že se snažím dál tvořit na svých blozích. V několika uplynulých dnech jsem viděl i více filmů než v poslední době, a tak začnou přibývat příspěvky i ve Filmovém deníku. Za poslední týden to jsou tyto články, ale mohu slíbit, že v dalším týdnu jich bude více (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):

Víc se toho objevilo v Komiksovém deníku (Comics Blog). Dva články denně minimálně, navíc jsem začal spolupracovat s Kocogelem, respektive jsem se zde zaregistroval a všechno šlo nějak poměrně rychle a můj článek se objevil mezi dalšími hned na hlavní stránce. Jsem za to rád, protože přece jen trochu propagace potřebuji. Snažím se prezentovat i v různých diskusích, tak uvidíme. Zatím jsem si podle všeho udělal jméno jako spammer, ale uvidíme, třeba si ho trochu zlepším. Teď už k tomu, co za články v posledním týdnu vyšlo v komiksovém deníku:

A na závěr, jak už to tu bývá, seznam článků, které tento týden vyšly na Necronomiconu: