Za poslední týden jsem toho mnoho napsat nestihl, ale za to se snažím o nějaké ty korektury. V první řadě to byl dvanáctý díl seriálu „Cesta“, který vyjde ve středu 7. srpna 2013. Korektura je již kompletní a stačí napsat nějaký ten doprovodný text. Pokud půjde vše dobře, do konce prázdnin bych ještě rád ukončil příběh „Jedné noci v jednom místě“. To by neměl být problém, protože předpokládám, že mi chybí dopsat poslední část, tedy v pořadí 15. díl. Tenhle seriál už začíná být pěkně dlouhý a to jsme pořád vlastně na začátku.

Ještě o něco větší radost jsem si udělal dopsáním první povídky, která je úvodem do cyklu „Agentura“. Netuším, kolik bude mít cyklus povídek, ale zatím mám nápad pro dvě kratší novely (do 30 stran A4, což je zhruba do 100 000 znaků) a na jeden delší příběh, který by možná vyšel i na román. Uvidíme, jak to půjde. První povídka je dopsána a to je hlavní. Korektura je na dobré cestě a já doufám, že mi přejdou zdravotní problémy a já zase budu moct normálně psát.

Co se mi daří pořád psát, to jsou recenze a články na mé blogy. Nejprve tedy Filmový deník (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):

A samozřejmě ani nezahálím na svém Comics Blogu, který mi stále dělá větší radost. Tohle jste si na něm mohli přečíst za poslední týden. Trochu jsem snížil počet článků, protože jsem se rozhodl, že zatím, po nějakou dobu, budu mít víkendy volnější:

A na závěr články, které se za poslední týden publikovaly na Necronomiconu: