Za námi je další týden a před námi Vánoce, na které se asi většinou těšíme, i když je pravda, že se celkem často setkávám s tím, že Vánoce se pro lidi stávají stresujícím obdobím, které chtějí přečkat a pak poměrně klidně vkročit do nového roku. Já se na Vánoce, tedy na svátky docela těším, i když i v mém případě budou trochu hektické a pořád se někam bude jezdit. Ale co, jsem si jistý, že na 24. prosince si odpočinu a budu s těmi, které mám rád, což je pro mě na Vánoce nejdůležitější.

V posledním týdnu jsem psal, ale uvědomil jsem si, že ve chvíli, kdy dopíšu něco delšího, nejsem schopen rovnou naskočit do dalšího rozjetého vlaku. A tak jsem začal psát něco, o čem jsem si myslel, že to chci psát, ale pak jsem si uvědomil, že se strašně vzdaluji od původního záměru a že to připomíná něco, co jsem chtěl napsat už dřív, ale nedokončil to. A tak jsem se na tohle vykašlal a začal psát pokračování příběhu „Nikdy se nepřestala usmívat“. Druhý příběh se začíná odvíjet a vypadá to, že by to mohlo mít podobný styl, ale zároveň se rozvine nový děj, více se rozpracuje hlavní postava. No, asi stejně nevíte, o čem mluvím, ale to nevadí. Jednou se určitě dočkáte.

Ještě než se dostaneme k jednotlivým článkům, tak bych vám touto cestou chtěl všem popřát příjemné prožití vánočních svátků, ať jsou pro vás co nejméně stresové a prožijete si ten klid, který potřebujete, budete s blízkými, které máte rádi.

A nyní už k tomu, co se objevilo ve Filmovém deníku:

A nyní články na Comics Blogu, který si dává během vánočních svátků pauzu:

A nakonec Necronomicon: