Rok 2013 je téměř za námi a já už se docela těším na výhled toho, co nám přichystá ten rok další, následující. 2014 je pro mě velkou výzvou, především pak v tom, že bych konečně rád, vlastním nákladem a v omezeném počtu kusů – pravděpodobně 100 – rád vydal svou první knihu, kterou budou samozřejmě „Mrtví kráčí po zemi“. Mám pro ně ilustrace, je do nich vložené velké úsilí, nejen moje, a tak je na čase, aby kniha spatřila světlo světa, i kdybych na tom měl komerčně prodělat. Více informací samozřejmě poskytnu průběžně.

Za poslední týden jsem nenapsal v podstatě jedinou řádku, a tak moc není jinak o čem se zmínit, ale přesto je zde něco, čím se musím pochlubit. Na Vlčí boudě vyšel první čtvrtletní almanach, který shrnuje dění na serveru. Jsou zde články, které na serveru vyšly, ale jsou zde také povídky. Kromě toho, že zde mám článek o Neilovi Gaimanovi, zároveň mi zde vyšla také úplně nová povídka „Byznys“, kterou jsem doposud nikde jinde nepublikoval. Jedná se o humorný horor a přečíst si ho – a nejen mou povídku – můžete zde. http://vlcibouda.net/bouda/aktuality/271-prvni-almanach-vlci-boudy-je-venku

Na Comics Blogu jsem tento týden nic nepublikoval, a tak není co zmínit, ale Filmový deník a Necronomicon jedou dál nepřetržitě. Ve Filmovém deníku se objevily tyto články:

Na Necronomiconu vyšlo: