Jak jsem minule psal, “Mrtví kráčejí po zemi” se v podstatě chystají k vytištění, a v současné fázi jsou už v takovém stavu, kdy je kniha téměř kompletní k odeslání. Jediné, co je potřeba doladit, jsou texty okolo, chybí mi ještě jeden medailonek (v knize chci mít medailonky všech), kteří nějakým způsobem přispěli – to znamená mě, jako autora, ilustrátorky a také autora úvodu. Jeden medailonek chybí, ale po jeho zaslání už bude kniha skutečně kompletní k vytištění, takže do týdne už snad… Slibovat nic nebudu, to by se přece jen po předchozích zkušenostech nemělo.

Co však již vytištěno je, to je kniha “66+6 hororů ve sto slovech”. Vlastně je to poměrně čerstvá informace, protože Honza Vojtíšek mi to psal teprve v sobotu 19. dubna velmi brzy po půlnoci. Sám tedy ještě knihy nemá, je to zpráva z tiskárny, knihy budou během příštího týdne. Osobně budu vlastnit 15 kopií, ale další bude možné dokoupit na tomto webu. Vzhledem k tomu, že jsem na to minule zapomněl, zde je obálka této knihy (zepředu i zezadu).

Vychází nebo se k publikování chystá docela dost, ale já se zatím snažím dokončit pátou povídku ke knize “Temné lásky a romance”. Jak je patrné, název jsem ještě trochu upravil, aby to více sedělo celému pojetí knihy. Povídka “Na střeše” je téměř ve své polovině, zhruba, její délkou si ještě jistý nejsem. A to je vlastně z tvorby všechno. Prozatím.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: