Když se něco má posrat, tak se to prostě posere. Zase jednou jsem si uvědomil, jak jsem závislý na počítači, konkrétně na tom svém. A tak když odejde – a já pořád doufám, že to byl jen zdroj, dneska se rozhodne – tak jsem jako bez ruky. I když mi Verunka poskytla svůj počítač, jako dočasné útočiště, za což jsem jí neskonale vděčný, přece jen efektivita práce není tak vysoká. Jako naschvál pak všechna práce chvátá co nejvíce, což vede k tomu, že jsem ještě méně efektivní, než bych doufal. A tak nakonec došlo k tomu, že jsem sice skoro všechno stihnul. Jak říkám, skoro všechno.

Bohužel to vedlo k tomu, že jsem nemohl pohnout se sazbou knihy „Mrtví kráčí po zemi“. Co je pozitivní, tak to je skutečnost, že mám medailonky všech, kdo se na knize nějak podíleli, a tak je možné už skutečně dát dohromady kompletní text. Tak snad tenhle týden, co? No, doufám, že ano. Co je ale pozitivní, to je skutečnost, že opravdu dorazily výtisky povídkové sbírky „66+6 hororů ve sto slovech“. Níže uvádím fotografii a děkuji tak Honzovi Vojtíškovi, že mi je přivezl. Naštěstí měl cestu kolem.

 

„66+6 hororů ve sto slovech“ je knihou, kde se setkalo celkem devět autorů, a to z České republiky, Slovenska i Polska, kteří se rozhodli, že každý zkusí vytvořit několik povídek, kdy ani jedna nepřesáhne sto slov. Jsou zde různé povídky, různí tvůrci a já jsem pyšný na to, že jsem mezi nimi. V průběhu následujících dní pak přinesu i recenzi na tuto sbírku na Necronomiconu. Knihu si můžete za poměrně slušnou cenu 89 Kč + poštovné objednat přímo u vydavatele.

A to je prozatím vše, protože vzhledem k technickým problémům jsem toho ani moc nenapsal, i když jsem se alespoň pokusil rozjet novou apokalyptickou povídku, kterou bych rád nabídl do připravované sbírky. Ale uvidíme, zatím mi moc nesedla.

PS: Jinak velmi doporučuji, synchronizujte si data s nějakým cloudem, protože bez téhle synchronizace bych byl úplně v háji. Za to zase děkuji Romanovi a jeho serveru.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: