Příběh, který jsem začal psát už před nějakou dobou, mluvím o „Agentuře“, mě doslova pohltil, a tak mu teď věnuji veškerý čas, který na psaní mám. První příběh je již dopsán celkem dlouho, ale k dokončení se blíží i příběh druhý, který se odehrává v Thajsku. První kniha bude taková menší cesta po světě. V Thajsku jsem sice v životě nebyl, ale další dva příběhy se budou odehrávat na místech, která jsem již sám navštívil. Přesto se snažím o maximální autenticitu. jak jsem psal již dříve, tolik rešerší, kolik dělám pro „Agenturu“, jsem ještě pro žádný svůj příběh nepotřeboval. A to nemluvím jen o lokalitách, ale také o různých legendách a dalších příbězích, které se k místům váží.

Zrovna nedávno, když jsem agenturu psal, jsem si říkal, že už jsem přece jen celkem vypsaný, a že když něco chci napsat, vím jak. A pokud je to pasáž, která mě nebaví, snažím se ji za každou cenu podat tak, aby to následně bavilo čtenáře. Snad se to podařilo.

„Agenturu“ si sice čtenáři zatím přečíst nemohou, ale ven se dostala již „5. antologie českého hororu“, v pořadí moje čtvrtá, na které se podílím svou povídkou. Jedná se o povídku „Třetí oko“. to jsem sice už psal minule, ale teď přidávám první odkaz na to, kde si můžete knihu objednat. Jsou to přímo stránky vydavatele, kde najdete i ukázku z „5. antologie“. Až bude nějaká recenze, dám také včas vědět.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: