Šlo to neskutečně rychle a já jsem včera odeslal do tiskárny svou druhou knihu, o které předpokládám, že by měla být vytištěna snad co nejdříve. Takže ve velmi krátké době se můžete těšit na mou druhou knihu, která tentokrát bude thrillerem. A zde je anotace:

Robert Jenkins je uznávaný soudní psychiatr. Před sebou má případ, díky kterému už jeho jméno nikdy nezapadne. A přitom stačí jen mluvit a naslouchat.

Alexandra je obyčejnou ženou, která nikdy nestála v centru dění. Až doposud. Ocitla se ve světle reflektorů s krví na rukou. Alexandra je vražedkyně. Na svém kontě má 168 zabití.

Robert se těší na jednoduchý případ. Všechno je jasné. Alespoň do chvíle, než se s Alexandrou poprvé setká.

Jsem rád, že se nakonec všechno podařilo a nakonec to šlo jako po másle. Nová obálka je v pořádku a já jsem s ní spokojený, s korekturami jsem také spokojený a stejně tak i s příběhem, který je pro mě nadále hlavní. Kniha bude ve formátu A5, bude mít něco přes 150 stran a bude se prodávat za cenu 150 Kč stejně jako “Mrtví kráčí po zemi”.

Krom toho, že mám za sebou vytvoření souboru pro tištění románu “Nikdy se nepřestala usmívat”, což není zrovna práce na pár minut, aby měl člověk jistotu, že je všechno tak, jak chce, podařilo se mi začít nový příběh. Ano, já si prostě nedám pokoj a musím mít rozpracováno hned několik věcí najednou. Ale už dlouho jsem chtěl napsat klasický western, bez zombie, a tak jsem se do toho pustil. Když má člověk nápad, musí to využít. A tak zatím jde všechno tak, jak jsem si představoval. Uvidíme, jestli se mi tohle podaří dokončit. A to je zatím všechno. Na závěr ještě obálka nové knihy:

nikdy-se-neprestala-usmivat

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: