Tak je to konečně tady. Vydávám svou druhou knihu s názvem “Nikdy se nepřestala usmívat”. Objednat si ji můžete na stránkách Golden Dog. Jsem docela zvědavý, jak prodeje půjdou. Snad dobře, tedy alespoň tak dobře jako v případě knihy “Mrtví kráčí po zemi”, která by se brzy měla objevit i v podobě e-knihy.

Kromě toho, že jsem vydal svou druhou knihu, jsem se po nějaké době zase pustil do psaní něčeho nového. No, nového… Já už jsem před nějakou dobou začal psát westernový příběh, který jsem ale po zhruba 50 normostranách zazdil, protože jsem si nebyl jistý, kam ho dál vést. Napadla mě linie pro další příběh a uvědomil jsem si, že bych tuto linii mohl propojit s tím starým nápadem, což jsem také udělal. Píši tedy svůj první skutečný western bez jakýchkoli fantastických prvků a jsem docela zvědavý, jestli se mi ho podaří dotáhnout do konce. Zatím se mi ho podařilo rozšířit zhruba o třetinu a to mám pořád pocit, že jsem v podstatě na začátku.

Takže v posledním týdnu samé pozitivní věci. Vydání knihy, zase píšu… Jen kdyby byl člověk trochu pilnější a stihl ještě víc…

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: