Když se mi nakladatelství Čti mi! ozvalo, že by mělo zájem převést některé mé knihy do audio podoby, moc dlouho jsem neváhal. Od našeho prvního hovoru k vydání audioknihy uběhl necelý měsíc. Ale díky všem lidem, kteří se na ní podíleli, je audiokniha v téhle krátké době na světě!

A tak mohu představit audioknihu Mrtví kráčí po zemi.

V tištěné verzi kje kniha vyprodaná, e-knihu aktuálně také není možné sehnat, a tak jsem rád, že si ji můžete poslechnout a získat z ní úplně nový zážitek, a to díky Martinovi Čevorovi, který ji namluvil.

Anotace knihy:

Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota je recept na to, jak přežít ve světě, kde i život jenom přežívá. Mýlil se a do cesty mu vstoupila dívka.

Audiokniha je pro mě naprosto nová zkušenost, i pro mě samotného byl skvělý zážitek ji poslouchat. docela mě i překvapilo, že za těch šest let od vydání kniha Mrtví kráčí po zemi nezestárla a vůbec nezní špatně. Můžete se o tom přesvědčit sami. Audioknihu zakoupíte na stránkách nakladatelství Čti mi!