Včera (27. 8. 2011) jsem chtěl konečně napsat, že mám hotovou první verzi Zombie Book, koncept pro můj zatím nejdelší zombie příběh. Bohužel nešel internet, což je v dnešní době, alespoň pro mě, něco docela těžko pochopitelného. Ale snad díky této skutečnosti se mi skutečně podařilo první verzi dokončit. Zatím – již třetí rok po sobě – se mi daří tvořit jeden více jak dvousetstránkový příběh za rok. Docela dobré, že? Kolik jste jich viděli na prodejních pultech? Haha…
Dnes však – když už internet konečně funguje – mohu s klidem říct (rozuměj napsat), že Zombie Book je příběh dokončený, který už si vyžádá jen hodiny a hodiny korektur. Hurá. Především to ale znamená, že se budu moct pustit do korektur na Zombie Westernu, který bych stále rád nabídl jako první. A také se mohu věnovat dalším věcem, jako třeba Black Valley nebo Upíři. Je pravda, že času ale ubývá, protože se chystá můj návrat na studium. Věčný student se nevyhne ani doktorskému studiu podle všeho.
Black Valley se také dalo do pohybu, alespoň z mojí strany. Bohužel ze strany kreslířů zatím nic nového. Ale podařilo se mi téměř dokončit jeden kraťas pro Black Valley, o kterém jsem už mluvil. Bude vyprávět o jedné místní celebritě – vlastně jediné celebritě v Black Valley a myslím, že má tu správnou atmosféru, trochu švihnutou Sin City, i když doufám, že kresba bude jiná. Necháme se překvapit, který kreslíř se mi toho ujme.
To je zatím podle všeho pro dnešek všechno, ale myslím, že další týden bude stále o čem mluvit. Ale jen informuji, že 3. září odjíždím na snad zaslouženou dovolenou po Itálii. Budu pryč až do 11. září více méně.