Za poslední tři týdny se toho stalo až trochu moc. Kromě toho, že jsem opět přišel o novou databázi a tím i nějaké články, užil jsem i dovolenou a nakonec opět tyhle stránky zprovoznil. Pokud se ale budete divit, že jsou zde pouze zápisky kapitána č. 1, 2, 5 a 6, bohužel musím říct, že došlo ke smutné události a 3 a 4 byly ztraceny. Ještě neříkám, že navždy, ale ta možnost tu stále je. Půjdu se ale raději věnovat zajímavějším věcem, tedy tvorbě.
Black Valley je v současné době středem mého psacího vesmíru. Komiks, který už mám v podstatě rok v hlavě se rozrůstá i na papíře. V tuhle chvíli, kdy článek píši, jsou na světě první verze čtyř sešitů, které by měly vycházet na pokračování – každý 24 stran. Ale to není všechno. Pátý sešit už je také téměř dokončený, což budu moct příští týden potvrdit. ale navíc jsou hotové i dva kraťasy – Rozchod a Spící múz. Když tohle vyjde, tak z Black Valley Může být hodně zajímavý příběh. Navíc se pokusím, aby se dostal i do zahraničí, což bude vyžadovat mé další úsilí a přeložit celý první díl do angličtiny.
Co je ale ještě pozitivnější, konečně jsem se pustil do korektury zombie Westernu – sakra, pořád nemám jméno – která by mohla být dokončena do konce roku. Ale dělám si trochu vrásky, protože příběh bude chtít ještě pořádně promakat, abych si mohl myslet, že je možné jej pustit ven – rozuměj nabídnout nějakému vydavateli.
Tohle ještě není všechno, protože v současné době si pohrávám s myšlenkou, že bych napsal “cestopis” o tom, jaká byla naše dovolená v Itálii. Myslím, že je o čem psát, protože rozhodně všechno nešlo podle plánu. Jsem rád, že jsem zpátky, jsem rád, že zase tvořím, a doufám, že mi to ještě nějaký čas vydrží. Ale času bude stále méně a méně. Už zase musím chodit do školy a jak se zdá, práce s disertační prací bude víc a víc.