Pravděpodobně se nacházím v nějakém svém nejvíce tvůrčím obdobím, což ale nebude trvat věčně. Je toho trochu moc – škola, práce začíná hodně přibývat. Ale v současné době je právě tvorba to hlavní, na co se maximálně soustředím. Black Valley má již hotovo scénáře k pěti dílům, což je prostě paráda. Už jen jeden a prvních šest dílů, které by mohly být vydány jako samotný book budou hotovy. Bohužel scénář je jen začátkem, ale jak se v poslední době zdá, skutečně už jsem našel kreslíře, který se do tohohle pustí a věci se začnou hýbat. Jestli tomu tak skutečně bude, začnou se i na těchto stránkách objevovat ukázky toho, jak je komiks tvořen. Něco už by bylo, ale z pověrčivosti to nechci zakřiknout.
Kromě toho, že píši další díly Black Valley, rozhodl jsem se i překládat všechny od začátku do angličtiny, aby bylo možné je případně vydat i jinde než jen v České republice. První díl Black Valley je přeložen a myslím, že v angličtině zní ještě o něco lépe než v češtině, což je minimálně zvláštní.
Druhou věcí, na kterou se maximálně soustředím, je Zombie Western – ne, pořád netuším, jak se tenhle příběh bude skutečně jmenovat. Název se snad v tu pravou chvíli objeví. Ale co je důležitější, už je téměř hotová první korektura, která se vyrovnávala s nejzávažnějšími gramatickými chybami a základními chybami stylistickými. Jakmile bude dokončena – což by mělo být dnes – dopíšu ještě jednu kapitolu, aby byl příběh kompletní a měl větší soudržnost. Kapitola hodně odhalí a ještě prohloubí myšlenky, které jsou do příběhu vloženy. Do konce roku snad bude vše kompletní a příběh se bude nabízet vydavatelstvím.