Black Valley sice poslední měsíc stojí na místě, ale kreslíř se mi alespoň ozval, že počítá s tím, že stránky číslo 3 a 4 bude potřeba přebarvit. Takhle to dopadá, když člověk nemá pořádně čas, ale přesto se snaží o to, aby mi vyhověl a co nejdříve mi něco poslal. Jsem si ale jistý, že kreslíř to zvládne a já zase budu moct na těchto stránkách konečně něco zveřejnit. Myslím, že nějakou tu základní skicu bych zde klidně prezentovat mohl. Domluvím se s ním a uvidíte.

Když už jsme u té tvorby – což je nakonec i důvod, proč tohle všechno píšu a už jsem u celkem 44. zápisku – už pátý den v řadě píši nový příběh – podle všeho román – který prozatím nese pracovní název Sex Killer. Myslím, že tímhle zase tolik neprozradím. Tempo psaní není nijak rychlé – rozhodl jsem se zatím pro stránku denně – ale on i tak text docela pěkně přibývá. No dobře, celkem mám 8 stran, zase tolik to není, ale jsem rád, že se dokopu ke psaní, ale hlavně, že mě to pořád baví, i když si poslední dobou přijdu hodně vyšťavený. Přesto přibývají i články na Necronomiconu. Mimochodem, máme na něm zase hororový týden, což znamená dvojnásobný počet článků denně, tentokrát na téma „Noční můra v Elm Street“. Všechny články za poslední týden:

A kdyby vám tahle nálož článků nestačila, tak na svém blogu Filmový deník mám z tohoto týdne článek o filmech, co jsem v nedávné době viděl.