Tenhle týden se toho moc nového nestalo. No, to bych zase nebyl úplně přesný. Přece jen se něco děje. Vypadá to totiž, že se kreslíř, kterého jsem získal pro Black Valley, konečně mohl znovu dostat ke kreslení. Poslal mi totiž nově kolorované stránky 3 a 4, a musím říct, že je to lepší, než jaké to bylo prve. Navíc mi poslal základní nákres toho, jak budou vypadat stránky 5 a 6. Už se to zase hýbe a komiks je v podstatě ve své čtvrtině. No dobře, je to jenom první díl, ale stejně.

Když už jsme u toho komiksu, tak jsem se pustil do nového scénáře, který vznikl z mého románu Superhrdina. V podstatě přímo v románu jsem tenhle scénář popisoval a musel jsem jej prostě napsat. Zatím jsou hotové dialogy, protože ty jsem měl v hlavě jako první a potřeboval jsem si je rozepsat, abych věděl, na kolik stran příběh rozložím. Dialogy pro všech 24 stran komiksu jsou kompletní a teď začínám pracovat na tom, jak budou vypadat jednotlivé panely. S tím je přece jen trochu víc práce. No, začít musím od postav, protože jsem zjistil, že je přece je nejlepší dát popis postav hned na začátek, ať to kreslíř nemusí hledat někde v textu.

Samozřejmě se dál věnuji i příběhu Sex Killer, který už „nabobtnal“ na více jak 20 stran, což je tempem 1 strana denně poměrně ucházející. Navíc píšu pořád jednu kapitolu, což mě osobně docela zaráží, protože většinou ani já, kdo se docela vykecává, nemá takhle dlouhé kapitoly. I když je pravda, že příběh bude strukturovaný trochu jinak, než předchozí práce. Kromě jiného jsem se vrátil k er-formě, která mi dříve vždycky seděla víc. A teď už k tomu, co se za poslední týden objevilo na stránkách Necronomicon: