Je ti velká škoda, ale na nějaký čas se zase zaseklo vytváření komiksu “Špatný místo”, i když je pravda, že zásek by neměl trvat dlouho. Holt některé skutečnosti člověk jednoduše  neovlivní, ať se snaží sebevíc. Přesto se zdá, že je vše na dobré cesta a nějakého výsledku se v budoucnu přece jen dočkáme.

Co je nejvíce pozitivní na uplynulém týdnu, to je skutečnost, že se mi podařilo dokončit dětský příběh, který píši do soutěže. Je hotový tedy pouze koncept, ale to je samo o sobě skvělým výsledkem, protože už stačí jen spustit úpravy a opravy, ale to až od 1. listopadu. Teď si dávám pár dní pauzu a věnuji se pouze příběhu “Sex Killer”, který má nejvyšší prioritu. Dětský příběh ale musím dokončit do konce listopadu, tudíž mu rozhodně svůj čas věnovat budu.

“Sex Killer” je něco, co chci rozhodně dokončit, a tak jsem rád, že jsem se do psaní zase tak trochu dostal. Přece jen, měl jsem několik dní pauzu a nemohl jsem pořádně pokračovat. Nějak se toho všeho sešlo moc najednou. Snad už je to ale v pořádku a zase všechno půjde tak nějak podle plánu. Uvidíme, ale v příběhu “Sex Killer” rozhodně pokračovat budu.

Teď už k tomu, co vyšlo v posledním týdnu na Necronomiconu:

V mém Filmovém deníku si můžete přečíst, jaké filmy mě zaujaly i nezaujaly v posledním týdnu.