S tvorbou to tenhle týden nebylo právě nějak slavné. Dva dny se mi podařilo nepsat. Ostatní dny jsem se to snažil napravit, ale i když jsem se pustil do desátého dílu seriálu „Cesta“, tento ještě zdaleka není hotový. Během tohoto týdne bych ho však měl dokončit a zároveň se pustit do dílu jedenáctého. Nakonec jsem tedy přece jen přistoupil k tomu, že jednotlivé kapitoly budou nyní jednotlivé příběhy, které budou vyprávět postavy. Trochu ve stylu „Dekameronu“ nebo „Canterburských povídek“. Mohlo by to být zajímavé, jen přijít s dobrými příběhy. Ten první se mi ale velmi zamlouvá, tak snad se bude zamlouvat i vám, až bude zveřejněn.

„Cesta“ tak rozhodně pokračuje, navíc se ode dneška hodlám pustit do korektury sedmého dílu, aby tak všechno bylo připraveno na další publikování. Do dubna je tak zatím dílů dost, ale jsem si jistý, že toho časem bude dost až do konce roku. Postupně se budu snažit, aby se příběh dostal k většímu množství čtenářů. Snad se to nějak povede. Co je pak pozitivní, to je skutečnost, že se začíná trochu hýbat „Black Valley“. Nevím, jak moc to vyjde, ale skoro to vypadá, že první díl by mohl vyjít ve velmi malém nákladu (asi 50 výtisků). Teď jsem to určitě zakřiknul, ale docela mě to překvapilo a rád se o tuhle informaci podělím. Na ostatních věcech jsem pak dál nepracoval, snažil jsem se maximálně soustředit na „Cestu“ a také na svůj blog „Filmový deník“, kam se snažím přilákat nové čtenáře a ukázat jim nějaké ty zajímavé i méně zajímavé filmy.

Nejprve ale k tomu, co poslední týden vyšlo na Necronomiconu:

Maximálně se pak soustředím na svůj Filmový deník, a tak i tenhle týden jste zde mohli najít velké množství poměrně obsáhlých recenzí. Doufám, že jsem vám mohl pomoct s tím, na co se kouknout, nebo na co jít do kina. (Tučně jsou vyvedeny ty, které stojí za to vidět, nebo alespoň já si to myslím, kurzívou pak filmy, které jsou ztráta času a mnoho vám nepřinesou):