Byl to docela porod, ale podařilo se mi dokončit delší povídku „Iluze musí být dokonalá“, která by měla být součástí tématické sbírce o lásce trochu jinak. Vzhledem k tomu, že z plánovaných 4 až 5 povídek už jsou 3 hotové, jsem na dobré cestě, aby mohla tahle sbírka tak dejme tomu do roka vyjít. Dávám si radši víc času, protože korektury jsou pro mě náročnou záležitostí, navíc v hlavě mám právě nápad na epický příběh, který mě neskutečně láká a na který bych se rád vrhnul. Uvidíme, snad se zadaří.

Když už jsem mluvil o korekturách, tak korektury příběhu „Mrtví kráčí po zemi“ bohužel ještě nejsou hotové, a tak se vydání knihy v březnu určitě nestihne. Vzhledem k tomu, že v dubnu vychází sbírka povídek, kde budu mít celkem 11 povídek do 100 slov, ještě přemýšlím, že bych vydání svého prvního románu posunul, ale zase je pravda, že na sbírce povídek se jen podílím. Tak asi prostě počkám, až bude korektura hotová a rovnou půjde kniha do tisku, zase si člověk říká, na co ještě čekat?

mohli jste si všimnout, že se psaním skutečně nezahálím, na tomto blogu – nemluvě o mých blozích ostatních – se objevil nový článek mimo tyto tradiční sobotní. Jedná se o takové menší zamyšlení nad filmovou sérií „Rocky“ a nad její romantickou rovinou. Podobné články – nemyslím romantické, ale spíš takové úvahy – by se tu mohli objevovat častěji. Záleží na mém času a na chuti. Pořád toho denně napíšu strašně moc.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: