Jestli jsem minule psal, že mám v hlavě příběh, který by mohl být docela rozsáhlý, ale mám z něj celkem respekt, protože zase není tolik času na psaní, tak dnes můžu říct, že jsem se do něj skutečně pustil a během jednoho týdne je hotovo téměř 30 stran první verze, což vůbec není špatné. Nečekal jsem, že to půjde tak dobře, ale jsem velmi mile překvapen, protože u posledních povídek, co jsem napsal, jsem se opravdu zapotil, než jsem je dokončil. Zjistil jsem, že mě povídky tolik nebaví, jako rozsáhlejší příběhy, kde se můžu rozepsat a kde se příběh může rozvinout různými směry. Povídka je přece jen omezující, a když jí člověk nemá vymyšlenou jako celek, tak se může stát, že to prostě nebude fungovat, a to ani pro něj.

Co mě velmi potěšilo, to je hodnocení na Databázi knih, které se vztahuje k mojí knize „Mrtví kráčí po zemi“. Hodnocení se příjemně zvýšilo, už jsou celkem čtyři, což je sice pořád docela málo, na druhou stranu je to dost na knihu, která vyšla ve 100 výtiscích a rozhodně není ještě rozprodána. Je fajn mít alespoň nějakou zpětnou vazbu navíc, když je pozitivní. Hodnocení se váže k nové recenzi, která by měla v dohledné době vyjít. Její odkaz se tu samozřejmě následně objeví, až to bude aktuální.

Když už mluvíme o dohledné době, tak budu nejspíš pracovat na tomhle novém příběhu, románu, který ponese jméno „Chaos“. Ten název je daný, to už vím, ten se měnit nebude, ale jde jenom o to, jestli příběh skutečně dopíšu. Pokud se nepletu, bude to první rozsáhlejší věc, kde nejsou vůbec žádné nadpřirozené prvky, kterou jsem napsal. Docela rád bych nejprve dopsal „Agenturu“, respektive její třetí příběh, ale už jsem zjistil, že když jde jeden příběh psát dobře, je lepší zůstat u něj a věnovat s emu naplno. Na „Agenturu“ jsem rozhodně nezanevřel, jen ten třetí příběh musí ještě trochu uzrát.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: