Kniha “Nikdy se nepřestala usmívat” je již týden na trhu a s malým nákladem, který jsem vydal a s minimem propagace, kterou jsem zatím dělal, je pryč jedna pětina. S tím jsem docela spokojený. Ze 100 knih je již 21 udaných, z toho více jak polovina zaplacených. Ono není sranda, když si člověk musí založit vydavatelství a hned 5 knih poslat do Národní knihovny, nějakou si chce nechat, nějakou udá na recenze. Ale jak říkám, jsem rád, že více jak polovina těch, co jsou pryč, jsou knihy zaplacené. Autora to prostě potěší. Uvidíme, jak se to bude hýbat dál.

Pokud se aktuální tvorby týká, tak pracuji na westernu, jehož příběh se mi zrodil v hlavě a který navazuje na nedopracovaný text, který jsem měl v šuplíku. Nevěřil jsem, že by mě to mohlo tak chytnout, ale podařilo se a myslím, že v tom budou hodně dobré scény. Takhle to dopadne, když člověk dlouho odkládá “Tenkrát na západě”, pak se na film podívá a zjistí, že je opravdu naprosto geniální a že to je western, který vždy hledal. Snad se mi na Leoneho tradici podaří navázat. A ne, kopírovat opravdu nebudu, i když první kapitola je přece jen trochu podobná druhé scén filmu.

Jinak jsem zjistil, že se pomalu chystá antologie erotických hororových povídek, kde budu mít povídku “Hodinový manžel se slevou”, což je název, za který děkuji Honzovi Vojtíškovi. Původně se povídka jmenovala jen “Hodinový manžel”, ale přidání to “se slevou” tomu dalo naprosto nový rozměr a skvěle to k povídce sedí. A to je – pokud se nepletu – prozatím vše.

A teď už k článkům, co jsem tenhle týden publikoval. Nejprve ve Filmovém deníku:

Teď články na Comics Blogu:

A nakonec opět Necronomicon: