Ani mě nenapadlo, že další příspěvek na blogu budu psát celkem záhy. Ale pohnul jsem s korekturami knihy „Zatracenci“, a tak se tenhle western nejspíš dostane na trh v termínu, který jsem si přál, tedy na konci prázdnin, nebo na začátku září, ať je co číst místo studia.

Specifikem knihy bude skutečnost, že bude celkem bohatě ilustrována – každá kapitola, kterých je celkem 15, bude začínat vlastní ilustrací. O všechny – včetně té na obálce – se postaral Vít Burda, jehož styl mi pro danou knihu dokonale sedl. Na konci příspěvku najdete dvě ukázkové ilustrace z vnitřku knihy. Obálku si ještě chvíli nechám pro sebe.

Kniha „Zatracenci“ bude odlišná ještě z jednoho důvodu – nakladatelství Golden Dog ji vydá zatím jen v limitované verzi v pevných deskách, a to patrně jen v 25 nebo 30 kusech, a to podle zájmu v předobjednávkách, které by se měly rozjet co nejdříve. Přece jenom, vydávat western bude těžší než vydat jiný žánr. Ale já osobně doufám, že tu ještě jsou nadšenci jako já. A tady jsou slíbené ukázky z vnitřních ilustrací (jedna ještě nebyla nikde publikována):